• Στον τελικό του διπλού αγοριών ο Ηλίας Πανάγος

Ακόμα μία διάκριση για την Βικτώρια Παπαδοπούλου του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, αυτή την φορά στον 4ο αγώνα του Εθνικού Πρωταθλήματος Επιπέδου Ένα που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Πτολεμαΐδας και του Ο.Α. Αριδαίας.
Η 16χρονη αθλήτρια με παρτενέρ την Νικολέτα Παρετζόγλου του Α.Ο.Α. Υέλου, κατέκτησαν την πρώτη θέση στο διπλό κοριτσιών Κ-18.
Παπαδοπούλου και Παρετζόγλου απέκλεισαν στον ημιτελικό το ζευγάρι των Δέσποινας Μπαξοπούλου (Α.Ο.Α. Υέλου) και Στυλιανής Ρουσσοπούλου (Α.Ο. Γλυφάδας) και στον μεγάλο τελικό επικράτησαν τις Μαγδαληνής Αδαμοπούλου (Ο.Α. Αθηνών) και Ελένης Λαζαρίδου (ΓΑΣ Ερμής), ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Ο Ηλίας Πανάγος του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, με παρτενέρ τον Φίλιππο Ζαχιώτη του Γ.Ο. Περιστερίου «Παλάσκα», προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του διπλού αγοριών Κ-18, όπου θα αντιμετωπίζουν το νικητήριο ζευγάρι του ημιτελικού ανάμεσα σε Νίκο Ουσταμπασίδη-Αναστάσιο Τσελεπίδη και Στράτο Τριανταφυλλίδη-Δημήτρη Πάλιουρα.
Στον ημιτελικό οι Πανάγος- Ζαχιώτης απέκλεισε το ζευγάρι των Γιάννη Παναγιωτίδη (Α.Ο.Α. Ίφιτος Σταυρούπολης) και Στέργιου Παπαδόπουλου (Α.Ο. Μακεδονικός Καβάλας).
Από εκεί και πέρα, Ηλίας Πανάγος και Βικτώρια Παπαδοπούλου δεν τα κατάφεραν στα μονά, καθώς αποκλείστηκαν στους «16», ο Πανάγος ηττήθηκε από τον Δημήτρη Γούτα του Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή και η Παπαδοπούλου από την Δέσποινα Μπαξοπούλου του Α.Ο.Α. Υέλου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ