Η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου, με ανακοίνωση που εξέδωσε, καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του βόλεϊ ένα ακόμα σωματείο του νησιού μας, τον ΑΣ Ρόδος. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έκανε δεκτή την αίτηση του συλλόγου και από τις 2 Ιουλίου ενέταξε τον Α.Σ. Ρόδος στη δύναμή της. Η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου εύχεται επιτυχίες στο τμήμα βόλεϊ του ΑΣ Ρόδος και το καλεί να συμβάλει μαζί με τα άλλα σωματεία της περιοχής μας στην ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος.
Νέο μέλος της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου ο ΑΣ Ρόδος!
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.