Με απόλυτη επιτυχία έγιναν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών για τον Α.Σ. Άτλας Καλύμνου στις εγκαταστάσεις του tennis club Α.Σ. Απόλλων, την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα, ο σύλλογος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την υψηλή τους απόδοση και την άψογη συμπεριφορά τους. Ο Α.Σ. Άτλας Καλύμνου ευχαριστεί τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do Γιώργο Παναγιωτόπουλο και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναστασία Φωτάκη, που τίμησαν το σωματείο με την παρουσία τους. Επίσης τον Παναγιώτη Ράγκο για την παραχώρηση του χώρου για την εκδήλωση του συλλόγου. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους και τα λέμε ξανά τον Σεπτέμβριο στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου».

Ανακοίνωση για την εκδήλωση εξέδωσε και ο σύλλογος τένις του νησιού Α.Σ. Απόλλων, στις εγκαταστάσεις του οποίου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις:

«Μια εξαιρετική βραδιά μας χάρισε στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων ο αθλητικός σύλλογος tae kwo do Άτλας Καλύμνου, ο οποίος πραγματοποίησε την τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου, παρουσία εκατοντάδων αθλητών και φίλων του αθλήματος. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ευχαρίστησε το σωματείο και προσέφερε οικονομική ενίσχυση 50euro. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε τα καλύτερα γιατί πραγματικά είναι μια ομάδα εξαιρετική με πολύ μεγάλη προσφορά στον υγιή αθλητισμό του νησιού μας αλλά και της χώρας γενικότερα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ