Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μιχάλη Σαράντη για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, βρίσκεται ο Ακουσίλαος.
Ο έμπειρος μέσος που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Άγιο Ισίδωρο από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος, έχει ήδη συναντηθεί με τους «πράσινους» των Φανών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει προκύψει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Η διοίκηση θα επιδιώξει να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν, μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, για να ανακοινωθεί και επίσημα.
Εφόσον ο Ακουσίλαος αποκτήσει τον Μιχάλη Σαράντη, τότε θα πρόκειται για μετεγγραφή πρώτης γραμμής για τα δεδομένα του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Θ. Σαρίκος: «Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του Ακουσίλαου Φανών»
Από εκεί και πέρα, παρελθόν από τον σύλλογο αποτελεί ο Θωμάς Σαρίκος, ο οποίος θα συνεχίσει την ποδοσφαιριστή του σταδιοδρομία στον Κλεάνθη και το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Ο έμπειρος μεσοαμυντικός, με ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε τους «πράσινους» των Φανών για την συνεργασία που είχαν στην περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Αναλυτικά:
«Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του Ακουσίλαου Φανών, τον πρόεδρο Στράτο Μαργαρίτη, τον Γιώργος Σάββενα που ήτανε πάντα δίπλα μας , αλλά πολύ περισσότερο τον προπονητή μας Κώστα Ζουρούδη που με διάλεξε προσωπικά.
Μπορεί να μην πετύχαμε τον στόχο της ανόδου ,αλλά ήμασταν μια παρέα με τις άσχημες και τις όμορφες στιγμές μας, πάντα όμως όλοι μαζί.
Δυστυχώς φέτος δεν θα συνεχίσω στην ομάδα του Ακουσίλαου για προσωπικούς λόγους. Εύχομαι σε όλη την ομάδα ,παίκτες και Δ.Σ. φέτος να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ