Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, προχώρησε ο Κλεάνθης ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Οι «ροσονέρι» του Ανδρέα Σταύρου, απέκτησαν τον μεσοαμυντικό Θωμά Σαρίκο που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ακουσίλαο, από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος.
Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με την διοίκηση του Κλεάνθη την Κυριακή υπογράφοντας την έναρξη της συνεργασίας του.
Να σημειώσουμε ότι Σαρίκος πριν τον Ακουσίλαο, φόρεσε την φανέλα του Α.Σ. Χάλκης, αλλά και τους Διαγόρα όπου και συνεργάστηκε με τον Ανδρέα Σταύρου.
Τώρα οι «ροσονέρι» στρέφουν την προσοχή τους στις υπόλοιπες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν εντοπίσει για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικό τους και μέσα στην εβδομάδα πιθανότατα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.
Στις 23 Ιουλίου η προετοιμασία
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο προπονητής Ανδρέας Σταύρου αποφάσισε η προετοιμασία του Κλεάνθη για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, να ξεκινήσει την Δευτέρα 23 Ιουλίου.
Ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα μέχρι την σέντρα του νέου πρωταθλήματος είναι αρκετό για να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε οι «ροσονέρι» να παρουσιαστούν πανέτοιμοι από την 1η αγωνιστική.
Η πρώτη συγκέντρωση του συλλόγου θα γίνει μερικές ημέρες νωρίτερα από την έναρξη της προετοιμασίας, με την ημερομηνία να μην έχει ακόμα αποφασιστεί.
Στις 18 Αυγούστου το «Αλέκος Παπαγρηγορίου»
Όπως συμβαίνει στα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος ο Κλεάνθης θα διοργανώσει το τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου» στην μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή του, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.
Όπως ενημέρωσε την «δσπορ» ο πρόεδρος Μανώλης Παπακωνσταντίνου η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Αυγούστου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ