Στασιμότητα επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ομάδα του Αστέρα Μασάρων, όσον αφορά στην υλοποίηση του προγραμματισμού για την περαιτέρω μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Μασαρενοί έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Βάντερ Μασάδο και περιμένουν τις εξελίξεις στην ομάδα της ΑΕΡΑ, για να μείνει ελεύθερος ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, έτσι ώστε στην συνέχεια να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μετεγγραφής του.
Από εκεί και πέρα, όπως έχει γράψει οι «δσπορ», οι «κυανόλευκοι» θέλουν να ενισχύσουν την μεσοεπιθετική τους γραμμή με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Στην αναζήτηση των κατάλληλων ποδοσφαιριστών, οι άνθρωποι του συλλόγου αντιμετωπίζουν δυσκολίες, κάτι που τους προβληματίζει, καθώς οι καλοί, ελεύθεροι, μεσοεπιθετικοί ποδοσφαιριστές σπανίζουν στα τοπικά μας πρωταθλήματα.
Ωστόσο, είναι αισιόδοξοι ότι θα εντοπίσουν τους αθλητές που θέλουν, καθώς είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια, προκειμένου να κάνουν τις καλύτερες επιλογές, ώστε να ανεβάσουν περισσότερο την συνολική ποιότητα του έμψυχου δυναμικού τους.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αλλά όπως προαναφέραμε θα εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια προκειμένου να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ