Τοπικές Ειδήσεις

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του Βασ. Υψηλάντη για Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ρόδου – Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου – Σητείας

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, με αφορμή την κοινή επιστολή των Δημάρχων της Η.Ν. Κάσου και Καρπάθου, κατέθεσε στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, Κοινοβουλευτική Αναφορά στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα επιμήκυνσης του δρομολογίου του Ο/Γ –Ε/Γ Blue Star « Πάτμος » κατά τη θερινή περίοδο από τη Ρόδο προς Κάρπαθο και Η.Ν. Κάσο, μέχρι και τη Σητεία.

 

Το πλήρες κείμενο της κοινοβουλευτικής Αναφοράς του βουλευτή είναι το ακόλουθο:

 

ΠΡΟΣ τον αξιότιμο Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

 

Αθήνα, 03/06/2024

ΘΕΜΑ: « Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ρόδου – Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου – Σητείας »

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σας διαβιβάζουμε στα πλαίσια της διαδικασίας των Κοινοβουλευτικών Αναφορών, την από 03/06/2024 κοινή επιστολή των Δημάρχων της Η.Ν. ΚΑΣΟΥ και ΚΑΡΠΑΘΟΥ, προκειμένου να εξετάσετε το ενδεχόμενο επιμήκυνσης του δρομολογίου του Ο/Γ –Ε/Γ Blue Star « Πάτμος » κατά τη θερινή περίοδο (3 μήνες) από τη Ρόδο προς Κάρπαθο και Η.Ν. Κάσο, μέχρι και τη Σητεία.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας

 

 

Με εκτίμηση

Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης

Βουλευτής Δωδεκανήσου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου