Τοπικές Ειδήσεις

Δύο δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ συμμετέχει σε δύο εθελοντικές δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και καλεί τους φίλους και τα μέλη του να δώσουν το παρόν.

1. Καθαρισμός του αρχαίου δρομίσκου Ρ25 στην περιοχή Ακρόπολης Ρόδου

Η πρώτη αυτή δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Ιουνίου από τις 08.00 έως τις 12 00. Στην εθελοντική αυτή δράση εκτός από το Σύλλογο μας θα συμμετάσχει η κίνηση Πολίτες για μια Πράσινη Ρόδο, οι Επαγγελματίες Κηποτέχνες που δραστηριοποιούνται στο νησί μας και το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Δωδεκανήσου. Η δράση είναι υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΡ και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου. Το σημείο συνάντησης θα είναι το κουρείο EDDIE’S στην οδό Καμείρου 2.

2. Καθαριότητα και ευπρεπισμός του εξωτερικού χώρου του Νοσοκομείου

Η δεύτερη δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6/6 στις 10 πμ στο Νοσοκομείο Ρόδου. Στη δράση συμμετέχει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» και θα στηρίξει η εταιρεία χωματουργικών εργασιών «Σταυριάς Παναγιώτης».

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν στις δύο αυτές δράσεις.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου