Αθλητικά

Κλεάνθης: Στις 8/6 επαναλειτουργούν τα τμήματα υποδομής

Από την προσεχή Δευτέρα 8 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσουν οι Ακαδημίες του Κλεάνθης, όπως ενημέρωσαν με την ακόλουθη ανακοίνωση οι «ροσονέρι»:
«Μετά την έγκριση του ΔΟΠΑΡ, ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία των Ακαδημιών του συλλόγου μας από την Δευτέρα 8/6/2020, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται».
Ταυτόχρονα οι άνθρωποι του Κλεάνθη, δημοσίευσαν και το έγγραφο του ΔΟΠΑΡ για την παραχώρηση του γηπέδου.
Αναλυτικά:
«Σε απάντηση του εγγράφου σας με ημερομηνία 2/6/2020 σας ενημερώνουμε ότι σας διαθέτουμε το δημοτικό γήπεδο Παραδεισίου 5Χ5 για να το χρησιμοποιήσετε για τις προπονήσεις του συλλόγου σας.
Με το παρόν ο Α.Σ. Κλεάνθης Π. καλείται να τηρήσει τους κανονισμούς της ισχύουσας αθλητικής νομοθεσίας, τις πρακτικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την ασφαλή άσκηση σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους (COVID 19) και τον κανονισμό λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΠΑΡ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου