Άμεσα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του νέου Κολοσσού για την προσεχή αγωνιστική περίοδο στη Basket League. Βέβαια, τα πάντα έχουν συνάρτηση με το οικονομικό κομμάτι και αυτό αποτελεί το βασικό άξονα, πάνω στον οποίο θα κινηθεί η ροδίτικη ομάδα τη νέα χρονιά. Ο Κολοσσός θα παίξει για 15η χρονιά στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ και θα πρέπει να καταβάλλει ποσό 200.000 ευρω ως εγγύηση για τη συμμετοχή του στην κατηγορία. Όπως έχει ανακοινώσει ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. κάθε ομάδα που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να έχει μπάτζετ όχι μικρότερο των 800.000 ευρώ.
Η διοίκηση των «θαλασσί» και ο Γιώργος Γκοτζογιάννης θα θέσουν επί τάπητος όλα τα θέματα, οργανωτικά και αγωνιστικά, ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον Άρη Λυκογιάννη, που έχει συμβόλαιο και τη νέα χρονιά με τους Ροδίτες. Ο στόχος είναι η παραμονή των Κρομά, Λοβ (προς το παρόν παίζει στη Χάποελ Χολόν), Μωραΐτη, Τσαλμπούρη και Τουτζιαράκη, ενώ ο Πουλιανίτης έχει συμβόλαιο με τον Κολοσσό για μία ακόμη χρονιά.
«ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ» ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
Τέσσερις πρώην Αμερικανοί του Κολοσσού έχουν κάνει ήδη τα… πλάνα τους για την επόμενη μέρα στην καριέρα τους. Ο Τέιλορ Σμιθ (29-1.99) θα παίξει στο Μαυροβούνιο με τη Mornar Bar, ενώ ο Σκότι Χόπσον (31-2.00) θα αγωνιστεί ξανά στους Breakers της Αυστραλίας. Ο Γιουβόντε Ρέντικ (29-2.06) επέλεξε τη Ροάν της Γαλλίας και τέλος ο Τζαμέλ Χάγκινς (30-2.06) επιμένει να παίζει στην Τουρκία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ορμάν.
ΤΕΙΛΟΡ ΣΜΙΘ: Mornar Bar (Μαυροβούνιο)
ΓΙΟΥΒΟΝΤΕ ΡΕΝΤΙΚ: Ροάν (Γαλλία)
ΤΖΑΜΕΛ ΧΑΓΚΙΝΣ: Ορμάν (Τουρκία)
ΣΚΟΤΙ ΧΟΠΣΟΝ: Breakers (Αυστραλία)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ