Τοπικές Ειδήσεις

“Το ψέμα και η συκοφαντία θρέφουν τον φασισμό-Απάντηση σε νέο λίβελο του Γ. Γκούφα”

Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη δεν συνιστά απειλή αλλά υποχρέωση απέναντι στην Αλήθεια και τη Δημοκρατία

Ο πολιτικός διάλογος σε αυτή τη χώρα, ευτυχώς δεν υπαγορεύεται και δεν εκβιάζεται με όρους γκούφα.

Ο πολιτικός πολιτισμός που ατυχώς επικαλείται ο Γεώργιος Γκούφας, επιβάλλει τη συζήτηση με όσους διατηρούν ένα ελάχιστο επίπεδο αξιοπρέπειας .

Στην περίπτωσή του, αυτός ο στοιχειώδης όσο και απαράβατος όρος πολιτικού διαλόγου, δεν υπάρχει.

Στην δεύτερη ανακοίνωση – λίβελο του Γεωργίου Γκούφα, επιβεβαιώθηκε η επιμονή του στη συκοφαντία, ο δε χλευασμός του στη Δικαιοσύνη, αναδεικνύει και την ποιότητα της πολιτικής σχολής στην οποία ανδρώθηκε.

Για τους γκούφες που νομίζουν ότι μπορούν να εκτοξεύουν τη λάσπη και τη συκοφαντία εναντίον οποιουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο και μετά να ειρωνεύονται, η προσφυγή στη Δικαιοσύνη δεν συνιστά απειλή, αλλά υποχρέωση απέναντι στην οικογένεια του προσβληθέντος και στην Δημοκρατία που υπονομεύεται από συμπεριφορές τέτοιου τύπου. Συνιστά υποχρέωση απέναντι στην Αλήθεια.

Η επιμονή στο ψεύδος και στη συκοφαντία αποτελεί φασισμό του αισχίστου είδους, χαρακτηριστικό γνώρισμα της προεκλογικής ρητορικής της παράταξης Γλυνού.

ΥΓ: Ας μάθει πρώτα ο Γεώργιος Γκούφας τα ονόματα αυτών που στελεχώνουν το Γραφείο Τύπου της παράταξής του και μετά ας τα ανακοινώσει.”

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου