Τοπικές Ειδήσεις

Ο Μιχάλης Πονήρης από την Κάλυμνο, υποψήφιος δίπλα στον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο

Την υποψηφιότητα του Μιχάλη Πονήρη από την Κάλυμνο στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Ο Μιχάλης Πονήρης, πρόεδρος του Σωματείου Κτηνοτρόφων Καλύμνου «΄Αγιος Μάμμας», στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συστρατευθεί με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, αναφέρει:

«Θέλω να βοηθήσω τον Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργο Χατζημάρκο στο μεγάλο έργο που έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια. Θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε ό, τι μπορώ και ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα τον οποίο γνωρίζω καλά. Το έργο αυτής της Περιφερειακής Παράταξης δεν πρέπει να σταματήσει, για το καλό των νησιών μας».

Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Πονήρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάλυμνο, όπου παρακολούθησε και την εγκύκλια εκπαίδευση.

Εργάστηκε, λόγω των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων, αρχικά στην οικοδομή , στη συνέχεια σε αλιευτικά ξιφιάδικα σκάφη ως κυβερνήτης επί σειρά ετών.

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει μια κτηνοτροφική μονάδα μαζί με τα αδέλφια του.

Έχει διατελέσει για δύο τριετίες αντιπρόεδρος του Σωματείου Κτηνοτρόφων Καλύμνου «΄Αγιος Μάμμας» και σήμερα είναι Πρόεδρος του σωματείου αυτού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου