Εκλογικό Κέντρο του ΚΙΝ.ΑΛ. θα λειτουργήσει από την ερχόμενη εβδομάδα στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, στο πλαίσιο της οργάνωσης του κινήματος τοπικά, για τις ευρωεκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «δ», το Εκλογικό Κέντρο θα λειτουργήσει στην οδό Εθελοντών Δωδεκανησίων και όλα είναι σχεδόν έτοιμα, ώστε την ερχόμενη εβδομάδα να γίνουν επισήμως και τα εγκαίνια.
Το Εκλογικό Κέντρο θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι και την ημέρα των ευρωεκλογών, στις 26 Μαΐου 2019.
Όπως προκύπτει από τις ίδιες πληροφορίες είναι πολύ πιθανόν, τα εγκαίνια του Κέντρου να συμπέσουν με την πολιτική εκδήλωση που προγραμματίζει στη Ρόδο την ερχόμενη εβδομάδα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Νίκος Παπανδρέου.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Νίκος Παπανδρέου επρόκειτο να επισκεφθεί τη Ρόδο τον προηγούμενο μήνα, ωστόσο αναβλήθηκε εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματός του στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα.
Λεπτομέρειες για το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψής του, αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.
Πάντως αν και ο ίδιος δίνει για πρώτη φορά εκλογική µάχη, έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει πυρήνες υποστηρικτών ανά την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και στα Δωδεκάνησα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ν. Παπανδρέου, φέρεται να προηγείται στα γκάλοπ έναντι των συνυποψηφίων του και να εξασφαλίζει άνετα την εκλογή του.
Ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα, και αδερφός του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου, γεννήθηκε το 1956 και είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας.
Έχει διατελέσει – μεταξύ άλλων –άμισθος οικονομικός σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας (1987 – 1988), άμισθος σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών (1999 – 2001) και επιστημονικός σύμβουλος του υπουργείου Αιγαίου (2001 – 2004).

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ