Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου σας προσκαλεί τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 και ώρα 8.00 μ.μ. στη μουσική εκδήλωση με τίτλο “Απόστολος Παύλος, Το Σκεύος της Εκλογής”, ορατόριο με αφηγητή το Γρηγόρη Βαλτινό και ερμηνευτές το Φίλιππο Νικολάου και την Ελένη Αντωνιάδου.
Στο πιάνο συνοδεύει ο μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.
Συμμετέχει ο Χορός Ιεροψαλτών του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού Ρόδου με χοράρχη τον Πρωτοψάλτη Μανώλη Θεουλάκη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου και αποτελεί τιμητικό αφιέρωμα στον ποιητή Δημήτρη Μπρούχο.
Είσοδος Ελεύθερη
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.