Αθλητικά

Νέα διάκριση για το Νίκο Καβουκλή!

Για πρώτη φορά στα χρονικά της αγωνιστικής δραστηριότητας της σκοποβολής IPSC στελεχώνεται Τεχνικός Σύμβουλος για την προετοιμασία-προπόνηση επιλεχθέντων ομάδων σκοπευτών. Ο Τεχνικός Σύμβουλος που θα συνεργάζεται με τη ΣΚΟΕ-ΕΤΕΠΣ είναι ο καταξιωμένος πανελληνιονίκης σκοπευτής Νίκος Καβουκλής σε προσπάθεια «να υποστηρίξει θεσμικά και οργανωτικά την προετοιμασία και βελτίωση των αθλητών της Πρακτικής Σκοποβολής».

Ο Τεχνικός Σύμβουλος της σκοποβολής IPSC, Νίκος Καβουκλής, θα παραδώσει συνολικά τέσσερα (4) σεμινάρια, ένα ανά Ζώνη, για την τεχνική προετοιμασία-προπόνηση των τεσσάρων (4) ομάδων αθλητών θα επιλεγούν ανά Ζώνη. Η επιλογή θα έχει ως κριτήρια το νεαρό της ηλικίας καθώς και τις διακρίσεις σε τοπικούς και εθνικούς πρωταθληματικούς αγώνες, οι οποίοι έχουν σημειώσει σημαντική βελτίωση το τελευταίο διάστημα.

Η εξέλιξη των σκοπευτών θα παρακολουθείται από τον Τεχνικό Σύμβουλο Νίκο Καβουκλή καθ” όλη τη διάρκεια του έτους όσον αφορά τους αγώνες Level III και στη συνέχεια θα υποβάλλει αναφορές προς την ΕΤΕΠΣ και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, τόσο για την πρόοδο των εκπαιδευόμενων όσο και για τις δυνατότητες άλλων περιπτώσεων αθλητών. Για την εξυπηρέτηση του σκοπού της προετοιμασίας ο Νίκος Καβουκλής θα συμμετέχει στους αγώνες Level III ως μέλος της διοίκησης πεδίου, αγωνιζόμενος στο pre-match και εκτός συναγωνισμού.

Στόχος της προσπάθειας είναι να διερευνηθούν τρόποι υποστήριξης των αθλητών εκείνων που θα μπορούσαν να έχουν σημαντική πρόοδο στην Πρακτική Σκοποβολή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου