Τοπικές Ειδήσεις

Εκποίηση ακινήτων υπέρ της Μονής Πανορμίτη

Mε απόφαση, που εξέδωσε χθες ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Πολύκαρπος Πολυχρονάκης εγκρίθηκε η εκποίηση ακινήτων συνιδιοκτησίας κατά 75% του Κληροδοτήματος Ευαγγελίας Χαραλαμποπούλου, υπέρ της Ιεράς Μονής Ταξιάρχου Μιχαήλ του Πανορμίτου Σύμης.
Πιο συγκεκριμένα θα εκποιηθούν ένα τριώροφο κτήριο γραφείων/διαμερισμάτων συνολικής επιφανείας 464,67 τ.μ. επί των οδών Μ. Χατζηκυριάκου 94 και Σαλαμινομάχων στη θέση Πειραϊκή Χερσόνησος εντός προσφυγικού συνοικισμού της Νέας Καλλιπόλεως στον Πειραιά και ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα/αποθήκες, επί της οδού Βούλγαρη 167 στη θέση Μουνυχία συνολικής επιφανείας 38,10 τ.μ.,

Η εκποίηση θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις άρθρου 24§2-4 και ειδικότερα με δημοσίευση σχετικής ανακοίνωσης για τουλάχιστον δύο (2) μήνες στην ιστοσελίδα του Υπ. Οικονομικών καθώς και σε τυχόν άλλες ιστοσελίδες που κρίνονται κατάλληλες για την ευρύτερη δυνατή δημοσιότητα.
Το τίμημα βάσης της ανακοίνωσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο του ποσού των 248.800,00€ για το ακίνητο επί των οδών Μ. Χατζηκυριάκου 94 και Σαλαμινομάχων και 12.800,00€ για το ημιυπόγειο επί της οδού Βούλγαρη 167 στον Πειραιά, βάσει της εκτίμησης των Πιστοποιημένων Εκτιμητών Ακινήτων της Εταιρείας SOLUM PROPERTY SOLUTIONS.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου