ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεννηματά : Μείωση εξεταστέας ύλης και πανελλήνιες εξετάσεις μέχρι τον Ιούλιο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Η κυβέρ­νηση να βάλει τέλος στην αβε­βαιό­τητα μαθητών και εκπαι­δευ­τι­κών και να ανα­κοι­νω­θεί επίσημα ότι οι εξε­τά­σεις θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν το αργό­τερο μέσα στον Ιούλιο ζητά η Φώφη Γεν­νη­ματά.

Η πρό­ε­δρος του ΚΙΝΑΛ καλεί την κυβέρ­νηση να διευ­κο­λύ­νει  το έργο των εκπαι­δευ­τι­κών και των μαθητών για να μη χαθεί η σχολική χρόνια προσ­διο­ρί­ζο­ντας πότε θα γίνουν οι Πανελ­λή­νιες Εξε­τά­σεις.

Να μπει τέλος στην αβε­βαιό­τητα

Η κ. Γεν­νη­ματά ανα­φέ­ρει συγκε­κρι­μένα:

«Στη­ρί­ζουμε την προ­σπά­θεια των εκπαι­δευ­τι­κών και των μαθητών να κρα­τή­σουν «ζωντανή» τη λει­τουρ­γία της μάθησης, να μη χαθεί η χρονιά.

Η κυβέρ­νηση επι­βάλ­λε­ται να διευ­κο­λύ­νει το έργο τους και να βάλει τώρα τέλος στην αβε­βαιό­τητα.

Να ανα­κοι­νω­θεί επίσημα ότι οι εξε­τά­σεις θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν το αργό­τερο μέσα στον Ιούλιο.

Και να ανα­κοι­νω­θεί η απα­ραί­τητη πια μείωση της εξε­τα­στέας ύλης, γιατί χάθηκαν πολλές διδα­κτι­κές ώρες.

Χωρίς καθυ­στέ­ρηση να προ­χω­ρή­σει το ψηφιακό σχολείο. Σχέδιο που επε­ξερ­γά­στηκε το ΠΑΣΟΚ και πάγωσε μετά το 2012».

Fofi Gennimata@FofiGennimata

Προβολή εικόνας στο Twitter

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.