ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκδιδόταν παρανόμως μια 34χρονη

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Εκδιδόμενη

Tην 2α Απρι­λί­ου 2014, το από­γευ­μα, συ­νε­λή­φθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου, μια 34χρονη ημε­δα­πή, κά­τοι­κος Αθη­νών, που εκ­δι­δό­ταν πα­ρά­νο­μα.

Αστυ­νο­μι­κός της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου, προ­σποιού­με­νος τον πε­λά­τη, αφού έκλει­σε τη­λε­φω­νι­κά σε κι­νη­τό τη­λέ­φω­νο, ρα­ντε­βού μαζί της, με­τέ­βη σε δια­μέ­ρι­σμα πρώ­του ορό­φου πο­λυ­κα­τοι­κί­ας στην οδό Ορ­φα­νί­δου για να συ­νευ­ρε­θεί ερω­τι­κά μαζί της ένα­ντι 50 ευρώ.

Αφού της κα­τέ­βα­λε το χρη­μα­τι­κό ποσό, η 34χρονη πήρε από συρ­τά­ρι κο­μο­δί­νου ένα προ­φυ­λα­κτι­κό και άρ­χι­σε να βγά­ζει τα ρούχα της.

Ο αστυ­νο­μι­κός της δή­λω­σε την ιδιό­τη­τά του και την συ­νέ­λα­βε.

Στο δια­μέ­ρι­σμα βρέ­θη­καν και κα­τα­σχέ­θη­καν 44 προ­φυ­λα­κτι­κά και 2 μπου­κά­λια με λι­πα­ντι­κό υγρό. Σε βάρος της συ­ντά­χθη­κε έκ­θε­ση αρχής για πα­ρά­βα­ση του νόμου περί εκ­δι­δο­μέ­νων γυ­ναι­κών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.