Στο γήπεδο της Κεφάλου θα βρεθεί σήμερα ο Απόλλωνας Καλυθιών, καθώς στις 14:30 θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Νικαγόρα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Καλυθενοί παρότι νεοφώτιστοι στην κατηγορία, πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία, βρισκόμενοι στην 5η θέση του πίνακα, έχοντας 37 βαθμούς, γι’ αυτό και θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στη συλλογή τους, για να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις.
Η σοβαρότητα είναι το στοιχείο που θέλει ο προπονητής Χρυσόστομος Χάσταλης να έχουν οι ποδοσφαιριστές του, όχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά σε όλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όπως τόνισε με τις ακόλουθες δηλώσεις στην «δσπορ»:
« Στόχος μας είναι να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και όταν με το καλό ολοκληρωθεί η σεζόν, να κάνουμε το ταμείο μας».
Η αποστολή του Απόλλωνα αναχώρησε για την Κω χθες το απόγευμα, ακτοπλοϊκώς, με πέντε ποδοσφαιριστές να βρίσκονται εκτός πλάνων του νεαρού τεχνικού.
Ο Χάσταλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του ανέτοιμου έπειτα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε Μιχάλη Φυλακούρη, των Γιώργου Καντιμοίρη και Θεόδωρου Κυρίτση που έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπως και των Νίκου Νικολό και Γιώργου Κάλτση που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο πρώτος στην μέση και ο δεύτερος στους συνδέσμους.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο Καλυθιών, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό, μικρής διάρκειας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ