Ειδήσεις

Για την έκθεση του Βερολίνου αναχώρησε η Ε. Κουντουρά

Θα δώσει το «παρών» στην ΙΤΒ Βerlin με σκοπό την περεταίρω προώθηση του τουριστικού προϊόντος

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ Βerlin η Έλενα Κουντουρά, με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος

 Για το Βερολίνο αναχώρησε σήμερα η  η αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά με σκοπό να παρευρεθεί στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ Βerlin.

Στόχος της η περαιτέρω προβολή του ελληνικού τουρισμού στη γερμανική αγορά, η αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα, καθώς επίσης και η προσέλκυση ξένων επενδύσεων στον τουριστικό τομέα.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο, η κ. Κουντουρά θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) Τάλεμπ Ριφάι (Taleb Rifai) με τον οποίο θα ανταλλάξει απόψεις σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασίας και την ανάληψη κοινών δράσεων σε επί μέρους τομείς, ενώ θα συμμετάσχει στην 5η υπουργική συνάντηση για τον δρόμο του μεταξιού (Silk Road Summit) που διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού. Επίσης, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του Βερολίνου Μάικλ Μούλερ, (Michael Muller).

Η αναπληρωτής υπουργός, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με τις διοικήσεις μεγάλων τουριστικών οργανισμών, καθώς επίσης και με εκπροσώπους Ελληνικών, Γερμανικών και διεθνών ΜΜΕ.

protothema.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου