Ειδήσεις

Οι μπουλντόζες της Περιφέρειας στον καταυλισμό των αθίγγανων στο Τσαϊρι

Τις εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης του προπονητηρίου στο Τσαϊρι επέβλεψε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Η συγκεκριμένη έκταση είχε παραχωρηθεί το έτος 2001 από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου στην πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση προκειμένου να κατασκευαστεί σύγχρονο προπονητήριο των μικτών ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, όμως μεταγενέστερα καταλήφθηκε αυθαίρετα από ομάδα Αθίγγανων με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός κατασκευής του προπονητηρίου.

Ήδη αμέσως μετά τον καθαρισμό και την διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου η Περιφέρεια προτίθεται να ικανοποιήσει σχετικό αίτημα του Α.Σ. ΡΟΔΟΣ, η οποία με χορηγίες θα φροντίσει για την περιμετρική περίφραξη και ασφάλεια του χώρου, καθώς και την κατασκευή των απαραίτητων υποδομών (χλοοτάπητα, προβολέων, αποδυτηρίων και ξύλινων εξέδρων εναρμονισμένων με το περιβάλλον), προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως προπονητήριο για τις ακαδημίες του σωματείου.

Δικαίωμα προτεραιότητας χρήσης του προπονητηρίου θα έχουν πάντοτε οι μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Δ. οι οποίες θα αθλούνται στις διαμορφωμένες πλέον εγκαταστάσεις όποτε ζητηθούν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου