Ειδήσεις

Χ. Κόκκινος: Οι 57 εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Ιαλυσού έχουν δικαίωμα στη ζωή και στην εργασία

Με αφορμή την αυριανή σύσκεψη (4/2/2014) που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών παρουσία του Υπουργού κ. Μιχελάκη και κοινοβουλευτικών και αυτοδιοικητικών εκπροσώπων της Δωδεκανήσου και της Ρόδου με θέμα το μέλλον των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Ιαλυσού ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και τα στελέχη του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» δηλώνουν την πλήρη στήριξή τους στις αγωνίες και τους αγώνες των εργαζομένων. Οι 57 εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Ιαλυσού έχουν δικαίωμα στη ζωή και στην εργασία. Ο Καλλικρατικός Δήμος Ροδίων να τους ενσωματώσει στη ΔΕΥΑ Ρόδου. Απαιτείται πολιτική λύση ώστε να πάψουν να βρίσκονται σε εργασιακή ομηρία και με το μέλλον αβέβαιο. Μικρόψυχα και μικροκομματικά παιχνίδια δεν έχουν θέση στην εποχή μας όταν μάλιστα έχουν να κάνουν με ανθρώπινες ζωές.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Ιαλυσού να μην προστεθούν στις ουρές των ανέργων. Έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι πάνω από τους αριθμούς υπάρχουν οι άνθρωποι. Αυτό πρέπει να πρυτανεύσει. Οι εργαζόμενοι θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες και έχουν κάνει προγραμματισμό ζωής. Η πιθανή απόλυσή τους ισοδυναμεί με καινούργιο χτύπημα στον κοινωνικό ιστό της Ρόδου. Καλούμε όλους όσους έχουν αποφασιστικό ρόλο σε όλη αυτή τη διαδικασία με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να υποστηρίξουν έμπρακτα και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

Χαράλαμπος Κόκκινος, Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου και του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου