Τοπικές Ειδήσεις

Δ. Τσίκκης: Η θετική εξέλιξη σε θέματα που ταλανίζουν την ΔΕΥΑΡ και η σκληρή δουλειά όλων, μας δικαιώνει

Για μια ακόμη φορά το η σκληρή δουλειά η μεθοδικότητα και η προσήλωση στο στόχο δικαιώνει την Δημοτική Αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ.

Στο περιθώριο των εργασιών της 32ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. που διεξάγεται στην Αθήνα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ρόδου, Δημήτρης Τσίκκης ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Σπυρόπουλος και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Καρανικόλας Ελευθέριος είχαν συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη καθώς και με τον γενικό γραμματέα του Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Πέτρο Βαρελίδη.

Με τον γ.γ. του ΥΠΕΣ κ Σταυριανουδάκη συζητήθηκε το αίτημα της ΔΕΥΑΡ για πρόσληψη προσωπικού αορίστου χρόνου αίτημα που θα κατατεθεί σε συνάντηση στον υπουργό κ Βορίδη – ενώ τέθηκε και η οικονομική κατάσταση της δημοτικής επιχείρησης, που επιβαρύνθηκε πολύ το τελευταίο διάστημα, λόγο του ενεργειακού κόστους. Όπως ειπώθηκε, η ΔΕΥΑ Ρόδου θα περιληφθεί μεταξύ των ΔΕΥΑ της χώρας, τις οποίες το ΥΠΕΣ θα επιδοτήσει με πόρους ύψους 20.000.000 Ευρώ –στο πλαίσιο της στήριξης των ΔΕΥΑ για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους.

Οι εξελίξεις είναι σημαντικές για την ΔΕΥΑ Ρόδου με δεδομένα τα βασικά ζητήματα που την απασχολούν, όπως η χρηματοδότηση λόγω της κατακόρυφης αύξησης του ενεργειακού κόστους αλλά και οι προσλήψεις σε προσωπικό, αορίστου χρόνου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου