Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2021 θα δούμε τελικά την παρουσία του Άλεξ Φάρελ στην μεγάλη πυγμαχική κάρτα που θα λάβει χώρα στην Γαλλία με μετάδοση από το ‘Canal +’.
O Φάρελ επρόκειτο να αγωνιστεί σε αυτή στις 13 Δεκεμβρίου, όμως ο Goulamirian που θα έπαιζε στο main event με τον Kashinsky τραυματίστηκε και θα πρέπει να πάρει χώρο να αποθεραπευτεί.
Ο Φαρέλ έγραψε στα social media:
«Άνθρωποι που είναι είτε μίζεροι, είτε τεμπέληδες, παραπονιούνται και βρίσκουν δικαιολογίες. Το 2020 ήταν χάλια, όμως κάποιοι κατάφεραν να φέρουν τούμπα την άσχημη κατάσταση και να εκμεταλλευτούν ότι καλύτερο μπορούσαν. Να έχετε πίστη και πάντα να δουλεύετε δυνατά για να εκπληρώνετε τα όνειρά σας, γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει για εσάς.
Εάν το θέλετε πηγαίνετε και πάρτε το. Τα πάντα είναι πιθανά. Τον Φεβρουάριο θα είναι η δική μου η στιγμή και Θεού θέλοντος τίποτα δεν θα με σταματήσει».
Θυμίζουμε ότι ως ερασιτέχνης αθλητής ο Φάρελ έφτασε στην κορυφή στην Ελλάδα όντας αθλητής του «Rhodes Boxing Academy» στην Ρόδο με προπονητές τους Μπάμπη Στατίου και Βασίλη Πελαρδή. Στα τελευταία χρόνια με ορμητήριο την Αγγλία προχωρά την επαγγελματική του καριέρα έχοντας αήττητο ρεκόρ 4-0 ως τώρα.
Το τελευταίο του ματς έγινε τον Φεβρουάριο του 2020 στην Αγγλία, όπου επικράτησε, με ομόφωνη απόφαση, του Jan Ardon.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ