Έναν λόγο παραπάνω έχουν οι άνθρωποι της Τήλου και ειδικά οι Κυριάκος Σακελλάρης και Ηρακλής Σακελλάρης, να περιμένουν ανυπόμονα την επανεκκίνηση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Πέρα από την αυτονόητη επιθυμία να αρχίσουν να χαίρονται ξανά το ποδόσφαιρο, οι δύο από τους παλαιότερους και εμβληματικούς αθλητές του συλλόγου λαχταρούν να βρεθούν συμπαίκτες με τους γιους τους, Μιχάληδες και οι δύο, οι οποίοι κλείνουν εντός του Δεκέμβρη τα 14 τους χρόνια και αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής στα ανδρικά πρωταθλήματα.
Οι δύο νεαροί συμμετείχαν για πολύ καιρό στις προπονήσεις και είναι έτοιμοι να πέσουν στα «βαθιά», όπως και ο κάθε άλλος ταλαντούχος παίκτης μικρής ηλικίας που θα πάρει σταδιακά τη «σκυτάλη» από τις «παλιοσειρές», διασφαλίζοντας το μέλλον του σωματείου.
Προς το παρόν, μικροί και μεγάλοι προσπαθούν να διατηρηθούν στο μέτρο του εφικτού αθλητικά ενεργοί μέσα από τις καθημερινές ατομικές προπονήσεις τους, τις οποίες θα συνεχίσουν να κάνουν μέχρι την άρση του lockdown (το γεγονός πως το νησί είναι απομονωμένο και με λίγο πληθυσμό, καθιστά την καθημερινότητά τους κάπως πιο άνετη) .
Η ομάδα θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις πανέτοιμη όποτε κι αν κληθεί να ξαναμπεί στο γήπεδο, με τους παράγοντές της να μην αποκλείουν η προσεχής μετεγγραφική περίοδος να της προσφέρει ευκαιρίες ενίσχυσης, έτσι όπως ενδέχεται να προκύψουν από την άφιξη στο νησί ποδοσφαιριστών που ανήκουν στις τάξεις του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας.
Όσο για το οικονομικό και τη διαχείριση της επόμενης μέρας, στην Τήλο δεν έχουν λόγους να ανησυχούν και να αγχώνονται, αφού ούτως ή άλλως είναι συνηθισμένοι να ξεπερνούν, χάρη στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, τις ουκ ολίγες δυσκολίες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι, συνεπώς ως προς αυτό, δεν αλλάζει το παραμικρό.
Υπενθυμίζεται, πως η ομάδα της Τήλου πρόλαβε να παίξει, για τον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, μόλις έναν αγώνα, το εντός έδρας νικηφόρο της πρεμιέρας με τον Εθνικό Αρχίπολης (4-2). Το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Νηρέα αναβλήθηκε, ενώ το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με την Κύπρο που είχε οριστεί για τις 6 Νοεμβρίου (θα ήταν και το πρώτο εκτός έδρας της ομάδας), έμεινε ως μία απλή αναφορά στο πρόγραμμα της ΕΠΣΔ, καθώς το πρόβαλε το lockdown.
Αν κι εφόσον ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα, οι ποδοσφαιριστές της Τήλου θα διατηρήσουν ως βασικό στόχο για φέτος την πραγματοποίηση μίας καλής πορείας, συνεχίζοντας να απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους στη μοναδική διοργάνωση που κρατάει το νησί αθλητικά ζωντανό.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ