Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ, ενημέρωσε ότι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Κοσκινού θα διεξαχθεί το τουρνουά Κ-8 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων το τουρνουά Κ-10.
Τα τουρνουά θα διεξαχθούν σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αγάπης και θα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Αναλυτικά:
«H Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της Ε.Π.Σ.Δ. σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αγάπης διοργανώνουν τουρνουά Κ-8 και Κ-10, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και 15 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα.
Οι αγώνες της 3ης φάσης των τουρνουά, θα διεξαχθούν στο γήπεδο Κοσκινού (Κ-8) και στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων (Κ-10) και οι συμμετέχουσες ομάδες, παράγοντες, προπονητές, γονείς και αθλητές καλούνται να συγκεντρώσουν τρόφιμα που θα διαθέσει ο Σύνδεσμος Αγάπης σε συνανθρώπους-συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη, με στόχο φέτος να βοηθηθούν πάνω από 300 οικογένειες.
Παρακαλούμε λοιπόν όλους τους συμμετέχοντες, να δείξουν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο και η φετινή συμμετοχή να είναι καθολική και να ανακοινωθεί στο σύνολο των Ακαδημιών. Εκτός των άλλων η παρακίνηση των μικρών παιδιών προς αυτήν την κατεύθυνση, της αγάπης και της αλληλεγγύης, είναι συστατικό ηθικής αγωγής και παιδείας.
Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει στα γήπεδα την ημέρα των τουρνουά και προτείνονται τα εξής συσκευασμένα προϊόντα μακράς διάρκειας: ελαιόλαδο, ζάχαρη, αλεύρι, μακαρόνια (σπαγγέτι ή κριθαράκι).
Αιτήματα για το Κ-8 μέχρι την Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το πρωί της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου. Και αντίστοιχα αιτήματα για το Κ-10 μέχρι την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το πρωί της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ