Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, που αφορούν τις ποινές στους ποδοσφαιριστές, τις κλήσεις σε απολογία, τις αποφάσεις επί των απολογιών και τις αποβολές παραγόντων και προπονητών, των τοπικών μας πρωταθλήματων.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε.:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Α.Ε. Κατταβιάς- Α.Σ. Ρόδος στις 27/10 (6η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Ρόδος, Ο. Σουλάι, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (τράβηγμα αντιπάλου), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Κατταβιάς, Κ. Κιλασίν ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (τράβηγμα αντιπάλου), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).
Ηρακλής Λάρδου- Εθνικός Αρχίπολης στις 28/10 (6η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Αρχίπολης, Ελ. Σκυλλά ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ για βλασφημία των Θείων (άρθρο 10’ παρ. 1δ περ. ΙΙ και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Αρχίπολης, Σπ. Τσακμακίδη ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Απόλλωνας Απολλώνων- Ομόνοια Γενναδίου στις 28/10 (1η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Γενναδίου, Γ. Βενετσάνο ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά στον διαιτητή (άρθρο 10’ παρ. 1δ περ. Ι και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Ροδιακός- Ατρόμητος Διμυλιάς στις 28/10 (1η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Διμυλιάς, Δ. Καραγιάννη ποινή μίας αγωνιστικής για βίαιο μαρκάρισμα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή με κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα (άρθρο 10’ παρ. 1α IV του Π.Κ.).
Διγενής- Α.Ε. Κω στις 30/10 (6η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Κω, Ι. Π. Κονταντώνη ποινή τριών αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ για βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1γ και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι τις 02/12/2018 (άρθρο 23’ παρ. 2α του Π.Κ.).
Αποφάσεις επί των απολογιών
Άγιος Γεώργιος- Πολύστρατος στις 21/10 (1η αγωνιστική)
Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις, επιβάλλει στο σωματείο του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 3β’ του Π.Κ.).
Κλήσεις σε απολογία
Σύμφωνα με περιγραφές των Αξιωματούχων αγώνων, καλούνται για παραβάσεις των άρθρων του Π.Κ. σε έγγραφη απολογία μέχρι την Πέμπτη 06/11/2018 και ώρα 16:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ, τα κάτωθι φυσικά και Νομικά πρόσωπα:
Άγιος Ισίδωρος- Αθλέτικο Αφάντου στις 28/10 (2η αγωνιστική)
Το σωματείο του Αγίου Ισιδώρου και ο αναγραφόμενος στο Φ.Α. Στ. Βονάκης – πρόεδρος, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή, επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,5,12,14 του Πειθαρχικού Κώδικα.
Διαπιστωτικές πράξεις (Αποβολές παραγόντων- προπονητών)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 41 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Α.Ε. Κατταβιάς- Α.Σ. Ρόδος που διεξήχθη στο γήπεδο Ε.Α.Κ. στις 27/10/2018, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του προπονητή του σωματείου της Α.Ε. Κατταβιάς και δη του δηλωθέντος ως προπονητή αυτού, κ. Εμμ. Φραντζή. Με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο1 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Απόλλωνας Απολλώνων- Ομόνοια Γενναδίου που διεξήχθη στο γήπεδο Απολλώνων στις 28/10/2018 , στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του προπονητή του σωματείου της Ομόνοιας Γενναδίου και δη του δηλωθέντος ως προπονητή αυτού, κ. Γεώργιου Νικήτα με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου