Μεγάλος ενθουσιασμός επικράτησε στον 3ο αγώνα του TRM – BALATON HELLAS Τουρνουά Ανάπτυξης, που έγινε στον Ιππικό Όμιλο Ρόδου «ο Κάδμος» το τριήμερο 27 – 29 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας σημείωσε επιτυχία, με τον κόσμο της Ρόδου να δίνει δυναμικό παρών και να χειροκροτεί παλαιούς και νέους αθλητές. Στον κτηνιατρικό έλεγχο όλα τα άλογα παρουσιάστηκαν πολύ φροντισμένα, με αποτέλεσμα να πρέπει γίνει κλήρωση για την καλύτερη παρουσία. Εκτός από το σεμινάριο με τους δύο κριτές, κ.κ. Νίκο και Ρόζμαρι Γεωργοπούλου, υπήρξε και ανοιχτή συζήτηση με όλους τους αθλητές και τους γονείς τους. Κριτής στην υπερπήδηση εμποδίων ήταν ξανά η κ. Ειρήνη Εγγλεζάκη.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η έκτακτη ΑΙΑ με 8 νέους αθλητές στην Ιππική Δεξιοτεχνία και 5 στην υπερπήδηση εμποδίων από την Ρόδο και την Κω. Με επιτυχία συμμετείχε στο αγώνισμα Ε Αρχαρίων και ένας αθλητής των Special Olympics από τη Σύμη, o Αιμίλιος Βόλας.

Οι αγώνες του ντρεσάζ του Σαββάτου έγιναν κανονικά παρά την κακοκαιρία, ενώ για το λόγο αυτό οι απονομές έγιναν στο εντευκτήριο του Ομίλου. Την Κυριακή τους αγώνες των εμποδίων παρακολούθησαν και εκπρόσωποι της Περιφέρειας, ενώ στους νικητές απονομές έκαναν ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Βιομηχανίας Χωροταξίας & Περιβάλλοντος Ν. Δωδεκανήσου και ο κ. Στέφανος Κυριαζής, Αντιδήμαρχος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου.

Οι συμμετέχοντες και ο κόσμος δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τον πολύ ωραίο θεσμό ζητώντας όχι μόνο να συνεχιστεί, αλλά να γίνεται συχνότερα. Ακολουθεί στα τέλη του Νοέμβρη, 25 – 26 ο 4ος αγώνας στη Κρήτη και τον Ιππικό Όμιλο Ρεθύμνου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ