Αθλητικά

Τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Μαύρου

Ανάμεσα στις δύο αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν οι απονομές προς τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά παμπαίδων « Γιάννης Μαύρος», μέσα σε κλίμα συγκίνησης για τον Γιάννη που παρακολουθούσε από εκεί ψηλά. Σε ότι αφορά τις ομάδες την απονομή στην Ακαδημία Καλύμνου έκανε το μέλος της Α.Ε Δικαίου, Αντώνης Τσαγκάρης, στον Ηρακλή 2000 η ταμίας του συλλόγου, Χριστίνα Κεσκίνη, στην Datca η πρόεδρος των «κυανόλευκων» Αγγελική Προύζου και στην Α.Ε Δικαίου ο Δημοτικός σύμβουλος της Datca, Εσέρ Ντουγκάι. Στη συνέχεια έγιναν απονομές προς τον διαιτητή Νίκο Νικολάου απ’ τον γραμματέα της Α.Ε Δικαίου, Γιάννη Αντωνόπουλο και στους γιατρούς Χριστίνα Βαλατσού και Σπύρου Νικόλαο.
Ο πρόεδρος της κοινότητας μουσουλμάνων Κω έκανε βράβευσε της ομάδα της Α.Ε Δικαίου αλλά και την ομάδα της Datca, ένω έδωσε και αναμνηστική πλακέτα στα μέλη της αποστολής της ομάδας και στους εκπροσώπους του δήμου ενώ στην συνέχεια η δημοτική σύμβουλος Κω, Σέβη Βλάχου απένειμε αναμνηστική πλακέτα στους δημοτικό σύμβουλο, Μουτλού Γκιουντογκάν και εκπρόσωπο δημοσίων σχέσεων Εσέρ Ντουγκάι.
Απ’ την πλευρά της η ομάδα της Datca έδωσε αναμνηστικά σε όλες τις ομάδες, στον προπονητή των κυανόλευκων Δημήτρη Τζομάκα, στην ταμία της Α.Ε Δικαίου, Χριστίνα Κεσκίνη και στον Γιώργο Χατζηκαλημέρη για την βοήθεια του όπως και στην μεταφράστρια κ. Σελλαβτζή.
Ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικαταράς έδωσε αναμνηστική πλακέτα στην ομάδα της Datca και ο εκπρόσωπος του δήμου των γειτόνων στον νέο Δήμαρχο Κω. Στη συνέχεια η ομάδα της Α.Ε Δικαίου επίσης τίμησε τον Γιώργο Χατζηκαλημέρη και την Μπεϊτζέ Σελλαβτζή για την βοήθεια τους ενώ ο Δημήτρης Τζομάκας παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον εμπνευστή, ιδρυτή και πρώτο πρόεδρο της ομάδας Κώστα Ξενίκα. Φυσικά η σημαντικότερη βράβευση ήταν αυτή προς τιμήν του Γιάννη Μαύρου. Ο στενός φίλος του αδικοχαμένου Γιάννη, Κώστας Γιακαλής εμφανώς συγκινημένος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον πατέρα του Γιάννη Μαύρου, Αντώνη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου