Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Βασ. Υψηλάντη με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Ο Α’ Κοσμήτορας και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης, Βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, με τον οποίο συζήτησε θέματα της αρμοδιότητας του.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης έθεσε στον κ. Πλακιωτάκη τα θέματα λειτουργίας της Σχολής Εμπορικού Ναυτικού της Καλύμνου καθώς επίσης και για την προοπτική λειτουργίας και Τμήματος Μηχανικών ΕΝ στην Κάλυμνο. Με τον Υπουργό συμφωνήθηκε να προκληθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή του δημάρχου Κάλυμνο κ. Διακομιχάλη και άλλων παραγόντων της Δωδεκανήσου προκειμένου να παρθούν αποφάσεις.

Σχετικά με το θέμα των άγονων γραμμών ο κ. Πλακιωτάκης επεσήμανε ότι βελτιώνεται το πλαίσιο προκήρυξης των άγονων γραμμών και του τρόπου κάλυψής τους καθώς επίσης και η δρομολόγηση εντός των προσεχών ημερών επί πλέον δρομολογίων στις γραμμές Δωδεκανήσου.

Τέλος ο Βασίλης Α. Υψηλάντης ενημέρωσε τον Υπουργό Ναυτιλίας για το ταξίδι του στο Ελσίνκι της Φιλανδίας (από 6 έως 9 Σεπτεμβρίου) όπου θα εκπροσωπήσει τη Βουλή των Ελλήνων στη Διάσκεψη των Κοινοβουλίων των Κρατών Μελών της Ευρωπαΐκής Ένωσης για το προσφυγικό και το άσυλ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου