Τελικά ο Διαγόρας δεν θα ενισχυθεί με τις υπηρεσίες του Κώστα Τσούπρου στην νεοσύστατη Football League.
Παρ’ ότι οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει προφορικά, τελικά δεν κατέστη δυνατό να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει και η μετεγγραφή δεν ολοκληρώθηκε.
Οι λεπτομέρειες αφορούν στην… ελευθέρας του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος όταν αποδεσμεύθηκε από τον ΓΑΣ Ιάλυσος, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το απαραίτητο έγγραφο.
Αν και έγιναν προσπάθειες να βρεθεί η… χρυσή τομή για να μείνει ελεύθερος, μέχρι και την τελευταία στιγμή, τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς τα μεσάνυχτα του Σαββάτου εξέπνευσε η θερινή μετεγγραφική περίοδος.
Μαγκούλιας και επίσημα
Ως γνωστόν ο Νίκος Μαγκούλιας θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Διαγόρα, καθώς πήρε μετεγγραφή από τον Καλυμνιακό στον «γηραιό», όπως είχαν ανακοινώσει επίσημα οι «σφουγγαράδες».
Πλέον η μετεγγραφή του νεαρού αμυντικού μέσου, επισημοποιήθηκε κι από τον Διαγόρα με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Νικολάου Μαγκούλια από την Κάλυμνο. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ, έπαιζε στον Καλυμνιακό και στην Μικτή Δωδεκανήσου.
Ο Μαγκούλιας, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και που θα ενισχύσει την ομάδα Νέων, εντάχθηκε στον Διαγόρα μετά από ενέργειες του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Πέτρου Ρουτζιέρη.
Η ΠΑΕ ευχαριστεί τον Καλυμνιακό και τον πρόεδρό του κ. Αθανάσιο Μαργαρίτη, για την συγκατάθεσή τους, ο παίκτης να αγωνισθεί σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα με τα χρώματα του ‘’γηραιού’’».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ