Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις των αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ. για τα Δωδεκάνησα, μετά τον αναβρασμό και τις ανωμαλίες που είχε προκαλέσει η αναδιάρθρωση, που επεχείρησε η προηγούμενη διοίκηση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Οι ανάγκες σε επίπεδο επιχειρησιακής δομής, που προέκυψαν από την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως αυτή τροποποιήθηκε από τον Υπουργό κ. Β. Κικίλια στο αρχικό σχέδιο του πρώην Υπουργού κ. Ν. Δένδια, καλύφθηκαν άμεσα.
Αφού οδηγήθηκε εκτός αντικειμένου ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γ. Γεωργακάκος, με την κατάργηση του κλάδου Ασφαλείας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, αποφασίστηκε η μετάθεσή του στη Ρόδο και η ανάληψη καθηκόντων ως Α’ Βοηθού του Αστυνομικού Διευθυντή της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.
Ο κ. Μ. Καληοράκης, μετά την κατάργηση της υπηρεσίας αλλοδαπών, που έστησε με πολύ κόπο, αποφασίστηκε ομοίως να αναλάβει Β’ Βοηθός του Αστυνομικού Διευθυντή της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.
Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου παραμένει ο Ταξίαρχος κ. Αντώνης Βλαχάκης, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Φ. Νικολόπουλο, που δεν μετακινήθηκε από τη θέση του Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.
Ο κ. Δ. Παντελής, που ακολουθεί στην ιεραρχία, παρέμεινε στο Α.Τ. Ρόδου, καθώς μάλιστα σε λίγο διάστημα αναμένεται να εισαχθεί στη Σχολή Εθνικής Αμυνας για εκπαίδευση.
Ο κ. Μ. Καζαμίας είναι επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ενώ μετά τον κ. Καληοράκη, στην ιεραρχία ακολουθεί ο κ. Γ. Τσακιράκης, ο οποίος δεν μετακινείται από το Α.Τ. Ρόδου.
Θυμίζουμε ότι από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφαλείας Κρήτης που καταργήθηκε αναλαμβάνει Διευθυντής στη Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας (Κω) ο κ. Ιωάννης Λιανδράκης.
Από την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, που υπηρετούσε, αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου ο κ. Κλέαρχος Καπούτσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου