Στην κατηγορία “Countries” η Ιταλία αποδεικνύεται η δημοφιλέστερη χώρα για τους αναγνώστες του Conde Nast Traveller, για το 2013.
Ακολουθούν οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ισπανία η Ελλάδα και η Αυστραλία.Τα βραβεία, μεταξύ των πιο σημαντικών στον κλάδο, προκύπτουν από ψηφοφορία των αναγνωστών του Conde Nast Traveller, οι οποίοι συμπληρώσουν ερωτηματολόγια σχετικά με τις προτιμήσεις τους και τις εμπειρίες τους, οι οποίες στη συνέχεια αναλύονται από ανεξάρτητη εταιρεία έρευνας αγοράς και επισήμως διατυπώνονται σε διάφορες κατηγορίες. Η Ιταλία έλαβε ένα εξαιρετικά υψηλό αριθμό προτιμήσεων σε όλες τις κατηγορίες αξιολόγησης για τα τελικά αποτελέσματα, αλλά πάνω απ‘όλα για τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της.

Η Ιταλία είχε υψηλή βαθμολογία και στα 5 κριτήρια που θέτει το περιοδικό, αλλά πρώτευσε σε “Πολιτισμό” και “Φαγητό”. Οι ΗΠΑ είναι το “Καλύτερο μέρος για μείνει κανείς” (ακολουθούμενες από τη Γαλλία), ενώ η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία προτιμώνται λόγω των επικών τους τοπίων. Η πιο φιλόξενη χώρα στον κόσμο σύμφωνα με τη βαθμολογία είναι η Ελλάδα, με δεύτερο τον Καναδά.

traveldailynews

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ