Με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο αποχαιρέτισαν προχθές το βράδυ τη φετινή σεζόν τα παιδιά των ακαδημιών και τμημάτων υποδομής του Κολοσσού και της Γαλάζιας Ακαδημίας. Όλοι οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες, καθώς και οι γονείς τους βρέθηκαν στα ανοιχτά γήπεδα του δημοτικού σταδίου «Διαγόρας» για να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν στην τελετή λήξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Περισσότερα από 300 παιδιά έδωσαν το «παρών», έπαιξαν, διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν το μπάσκετ.
Με την παρουσία των προέδρων Γιώργου Τσέλιου (Α.Ο. Κολοσσός) και Θεόφιλου Ξυπολιτά (Γαλάζια Ακαδημία), των μελών των διοικητικών συμβουλίων και φυσικά όλων των αθλητών και αθλητριών έγινε η γιορτή, με αφορμή την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Το «παρών» μάλιστα έδωσαν ο αρχηγός της Κ.Α.Ε. Κολοσσός Γιάννης Γεωργαλλής, ο Ροδίτης επίσης αθλητής Αλέξανδρος Αγγελάκος και ο αθλητής του Ολυμπιακού (πέρασε και από τον Κολοσσό) Βασίλης Τολιόπουλος, οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά και δέχθηκαν το ζεστό χειροκρότημα τους. Στη συνέχεια οι αθλητές και οι αθλήτριες χωρίστηκαν σε γκρουπ και έπαιξαν διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια με τους προπονητές τους, κερδίζοντας δίκαια το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στα ανοιχτά γήπεδα. Η γιορτή είχε επίσης πολλά σουβλάκια, αναψυκτικά σ’ ένα εορταστικό περιβάλλον για την οικογένεια του Κολοσσού και της Γαλάζιας Ακαδημίας. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες έκλεισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή χρονιά, με τον Κολοσσό να οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα.
ΒΡΑΘΕΙΟ ΗΘΟΥΣ: Μιχάλης Βακόνδιος (παίδες- έφηβοι)
ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ: Νίκος Μιχαλάκης (μίνι)
ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΑΙΚΤΡΙΑ: Κατερίνα Παπαθανασίου
M.V.P. ΑΘΛΗΤΡΙΑ: Παρασκευή Παπαδοπούλου
M.V.P. ΑΘΛΗΤΗΣ: Μιχάλης Χατζηγεωργίου
ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ: Κορασίδες
Τιμήθηκαν επίσης οι έφηβοι για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου στο εφηβικό πρωτάθλημα, ενώ σε όλα τα παιδιά που βραβεύθηκαν δόθηκαν και μπασκετικά βιβλία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ