Αθλητικά

ΕΦΟΑ: «Άνοιξε» η μετεγγραφική περίοδος

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ενημέρωσε ότι από την 1η Ιουνίου ξεκίνησε η μετεγγραφική περίοδος, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου.
Ταυτόχρονα υπενθύμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΦΟΑ της 31.05.2023, ορίστηκε η περίοδος μετεγγραφών από 01 έως και 15 Ιουνίου 2023.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για μετεγγραφή, τα οποία κατατίθενται στην Ομοσπονδία, με συστημένο φάκελο στη διεύθυνση της ΕΦΟΑ (Υμηττού 267, 11631 Παγκράτι) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είναι τα ακόλουθα:
1. Διαβιβαστικό έγγραφο των δικαιολογητικών μετεγγραφής από τον νέο όμιλο (από τον όμιλο στον οποίο αιτείται ο αθλητής/τρια την μετεγγραφή).
2. Αίτηση μετεγγραφής (πλήρως συμπληρωμένη & υπογεγραμμένη).
3. Για τους ανήλικους αθλητές, απαιτείται η κατάθεση Υπεύθυνης Δήλωσης (μέσω του gov.gr), από τα πρόσωπα που ασκούν τη γονική μέριμνα, με την οποία θα δηλώνεται η συγκατάθεση τους στη συγκεκριμένη μετεγγραφή.
4. Απόσπασμα πρακτικού Δ.Σ. του νέου ομίλου, για την αποδοχή του αθλητή/τριας.
5. Απόσπασμα πρακτικού Δ.Σ. του παλαιού ομίλου (εκτός αν εμπίπτει σε άρθρο του Κανονισμού Μετεγγραφών, όπου δεν απαιτείται το συγκεκριμένο δικαιολογητικό).
6. Απόδειξη κατάθεσης του ποσού των 120€. Το ποσό κατατίθεται στο λογαριασμό της ΕΦΟΑ στην Εθνική Τράπεζα Νο 080 67887508, IBAN GR97 0110 0800 0000 0806 7887 508 & το καταθετήριο αποστέλλεται μαζί με τα προαναφερθέντα δικαιολογητικά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου