Αθλητικά

Ο στίβος ζητάει την απομάκρυνση της κεραίας από το «Καλλιπάτειρα»

Οι παρακάτω αναφερόμενοι αθλητικοί φορείς, καθώς και φυσικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται αθλητικά ή απλά παρευρίσκονται καθημερινά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ στο Κορακόνερο, εξέδωσαν ψήφισμα με το οποίο εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία και αντίθεση τους, στην ενέργεια συνεργείου συγκεκριμένης κινητής τηλεφωνίας να τοποθετήσει κεραία λήψης του σήματος της σε πυλώνα φωτισμού προβολέων, στο γήπεδο ποδοσφαίρου που έχει παραχωρηθεί για χρήση πριν αρκετά χρόνια στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου(ΕΠΣΔ). Αναλυτικά:

«Αδιαπραγμάτευτη απαίτηση μας ή ΆΜΕΣΗ απομάκρυνση της συγκεκριμένης κεραίας από την εταιρεία που την εγκατέστησε, για λόγους διασφάλισης και προστασίας της υγείας των αθλουμένων (η κεραία τοποθετήθηκε κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής των αθλουμένων!), από τις βλαβερές συνέπειες που απορρέουν από την εκπομπή της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
Γνωρίζοντας και υποστηρίζοντας ένθερμα τη θέση και τις ενέργειες του σημερινού προέδρου του ΔΟΠΑΡ, απευθυνόμαστε και στον ιδιοκτήτη του ΔΑΚ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ (Δήμος Ρόδου), προκειμένου να συμπαρασταθεί στον κοινό μας αγώνα για την άμεση απομάκρυνση της κεραίας!
ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΨΗΦΙΣΜΑ:
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ
Ο ΤΑΜΙΑΣ
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
1.ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009
2.ΑΟ ΡΟΔΟΥ Ε & Μ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
3.ΓΑΣ ΡΟΔΟΥ Η ΥΓΕΙΑ
4.ΟΦΚΑ “ΟΙ ΡΟΔΙΟΝΙΚΕΣ”
5.ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ “Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ”
6.ΔΕΑΣ ΔΑΦΝΗ ΡΟΔΟΥ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ