Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Στις 9 Ιουνίου η συνεδρίαση

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ ενημέρωσε ότι η συνεδρίαση της Ε.Ε. θα διεξαχθεί την Τρίτη 9 Ιουνίου στις 15:30, με εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Να σημειώσουμε ότι τα γραφεία της Ένωσης θα επαναλειτουργήσουν, έπειτα από την πανδημία, την Δευτέρα 8 Ιουνίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Διακοφώτης, έχοντας υπόψη το άρθρο 33 του Καταστατικού της Ένωσης και τις παραγράφους 1 και 3, του άρθρου 36 της παραγράφου 1 του εδαφίου β’, καλεί σε τακτική συνεδρίαση τα μέλη της Ε.Ε. την Τρίτη 09/06/2020 και ώρα 15:30 στα γραφεία της Ένωσης.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Ενημέρωση προέδρου.
Επιτροπή Πρωταθλήματος.
Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης.
Υγειονομική Επιτροπή.
Τεχνική Επιτροπή.
Επιτροπή Ενωσιακού γηπέδου.
Επικύρωση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.
Ενημέρωση ταμείου, εγκρίσεις δαπανών.
Αλληλογραφία – διάφορα».
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το σημαντικότερο θέμα της ημερήσια διάταξης αφορά την Επιτροπή Πρωταθλήματος, όπου αναμένεται να συζητηθεί η ημερομηνία της κλήρωση για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Δωδεκανήσου στον Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2020-2021, αλλά και η αναδιάρθρωση των τοπικών κατηγοριών του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου