Στην παρθενική του χρονιά ως προπονητής ανδρικής ομάδας ο Ματθαίος Θωνιάτης κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, καθώς η Αναγέννηση Ασφενδιού που έτσι και αλλιώς είχε ξεφύγει από τους αντιπάλους της, είναι και επίσημα (απομένει η επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΠΣΔ) η πρωταθλήτρια της Β’ Κατηγορίας του ομίλου Νήσων έπειτα και από την απόφαση της ΕΠΟ για λήξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.
Ο νεαρός τεχνικός μίλησε σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα της Κω, δηλώνοντας τα ακόλουθα:
«Δεν ήταν μια εύκολη χρόνια αλλά ήταν πολύ δημιουργική. Το πρωτάθλημα δεν ήταν πρωταρχικός στόχος αλλά το αποτέλεσμα των στόχων που θέσαμε και πετύχαμε. Αυτό το οποίο ήταν το σημαντικότερο για την ομάδα είναι να έχουμε την φιλοσοφία μας ως προς τον τρόπο παιχνιδιού και να πιστεύουμε σε αυτό. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο ειδικά στην αρχή και θα κάνουμε λάθη τα οποία θα είναι μέρος της διαδικασίας για να γίνουμε καλύτεροι.
Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά τα οποία αν και ερασιτέχνες παρουσίασαν εντυπωσιακή συνέπεια, συγκέντρωση και βελτίωση όλη την χρόνια.
Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έχουμε καθημερινά στο γήπεδο και δίνουν την ψυχή τους εθελοντικά κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους για να είμαστε εμείς χαρούμενοι».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ