Με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν, ο πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών Μανώλης Παπαδημήτρης, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τις ενέργειες που έγιναν ενόψει της επόμενης ημέρας του συλλόγου, ενώ αποκάλυψε ότι στις 4 Μαΐου θα ανοίξει ο φάκελος για την δημοπράτηση του βοηθητικού γηπέδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους δεν φαίνονται μεν, αλλά είναι δίπλα στην ομάδα του χωριού τους, χωρίς να βλέπουν πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά το καλό της ομάδας μας.
Λόγω της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε σε όλο τον πλανήτη με τον COVID-19 προχωρήσαμε σε κάποιες ενέργειες που θα βοηθήσουν τον σύλλογό μας να αντεπεξέλθει στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.
-Καταθέσαμε φάκελο στο πρόγραμμα χρηματοδότησης για τα μέτρα στήριξης που έβγαλε η Κυβέρνηση.
-Δημιουργήσαμε ένα λογαριασμό τραπέζης που θα μπορούν όλα τα μέλη του συλλόγου να καταβάλλουν όποιο ποσό επιθυμούν για βοήθεια των υποχρεώσεων της ομάδας.
-Για όσους επιθυμούν θα μπορούμε να χορηγούμε Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών έτσι ώστε να δικαιολογούν τα χρήματα αυτά σαν έξοδα για την επιχείρησή τους.
Οι άνθρωποι οι οποίοι βοήθησαν σε όλο αυτό είναι οι:
Βασίλειος Καραθάνος, Σάββας Γρηγοράς, Χαράλαμπος Κασέκας (λογιστικό γραφείο), Στέργος Κασέκας (δικηγορικό γραφείο) και όλο το Δ.Σ. του συλλόγου.
Άλλο ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα είναι η κατασκευή βοηθητικού γηπέδου μας.
Στις 4 Μαΐου ανοίγει ο φάκελος δημοπρασίας για να προχωρήσουμε στην υλοποίησή του.
Θα μπορούν επιτέλους οι Ακαδημίες των μικρών παιδιών μας να προπονούνται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ατενίζοντας το μέλλον στους στον αθλητισμό.
Για εμένα ως πρόεδρο και το Δ.Σ. κάποιοι στόχοι γίνονται πραγματικότητα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και θα ευχαριστήσουμε προσωπικά όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλαν σε αυτό το έργο, όταν με το καλό ξεκινήσει»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ