Τοπικές Ειδήσεις

“Απάντηση στο λιβελογράφημα του Γ. Γκούφα, υποψηφίου του Μανώλη Γλυνού στη Νάξο”

“Το ποινικά κολάσιμο παραλήρημα του Γιὠργου Γκούφα, υποψηφίου του Μανώλη Γλυνού στη Νάξο, δεν ξενίζει πια κανένα

Κάνουν μόνο αυτό που ξέρουν, ευτελίζουν την πολιτική ζωή

Σε ένα άρθρο παραλήρημα, ο υποψήφιος του Μανώλη Γλυνού στη Νάξο, Γιώργος Γκούφας, έδειξε όλο το ταλέντο του στον ευτελισμό της πολιτικής ζωής και το μόνο που πέτυχε είναι να αναδείξει γιατί οι πολίτες γύρισαν στην δική του περίοδο την πλάτη στην πολιτική.

Με προσωπικές επιθέσεις και προσωπικούς χαρακτηρισμούς, ο μόνος τρόπος να ψελλίσει κάτι ο Γιώργος Γκούφας και να κερδίσει και αυτός λίγα λεπτά δημοσιότητας. Βρίζοντας, χαρακτηρίζοντας και συκοφαντώντας.

Στο απολύτως ανάξιο λόγου υβρεολόγιο του Γιώργου Γκούφα, ενδεικτικό βεβαίως του δικού του επιπέδου, μία μόνη παρατήρηση :

Οι αναφορές του σε αναρτήσεις “διαφόρων τρολ” όπως χαρακτηριστικά αναγράφει στο λιβελογράφημα του, θα αποτελέσουν αντικείμενο και δικαστικής συζήτησης, όπου σύντομα θα κληθεί.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, μόνιμος στόχος προσωπικών, απρεπών και υβριστικών επιθέσεων έχει καταφύγει στη Δικαιοσύνη για την συνεχή, συστηματική και επί διετία κατασυκοφάντηση του μέσω των μεθόδων που ο Γιώργος Γκούφας περιγράφει.

Στη Δικαιοσύνη, διότι αρκετά πια με τους κάθε λογής γκούφες.

ΥΓ : Το πρώτο ανώνυμο και απρόσωπο Γραφείο Τύπου στην ιστορία της πολιτικής, είναι αυτό του Μανώλη Γλυνού αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί την ηθική του Γιώργου Γκούφα.”

Από το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου