ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Φλώρα Δαμίγου από την Σαντορίνη υποψήφια με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Φλώρα Δαμίγου

Η «Συμ­μα­χία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανα­κοι­νώ­νει σήμερα την υπο­ψη­φιό­τητα της Φλώρας Δαμίγου από την Σαντο­ρίνη.

Ο υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός, την καλω­σό­ρισε δηλώ­νο­ντας τα εξής: «Είναι μεγάλη η χαρά μας, στον αγώνα κατά των κατε­στη­μέ­νων αντι­λή­ψεων, στη μάχη κατά της δια­φθο­ράς, στην προ­σπά­θεια κατά της οκνη­ρίας, να έχουμε δίπλα μας νέους ανθρώ­πους που παλεύ­ουν γι΄αυτά που πιστεύ­ουν κι αυτά που δικαιού­νται, όπως η Φλώρα Δαμίγου. Για εμάς οι νέοι απο­τε­λούν τον βασι­κό­τερο πυλώνα της πολι­τι­κής μας και απευ­θυ­νό­μα­στε σε αυτούς με υπευ­θυ­νό­τητα, πολι­τικό λόγο, πρό­γραμμα και προ­τά­σεις, όχι με ευχο­λό­για και γενι­κο­λο­γίες. Με τη βοήθεια των νέων ανθρώ­πων, που σε λίγο καιρό θα ανα­λά­βουν τη σκυτάλη για τη δια­κυ­βέρ­νηση της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου, μπο­ρούμε να μετα­τρέ­ψουμε το Νότιο Αιγαίο από μια Περι­φέ­ρεια Χει­με­ρίας Νάρκης σε μια Περι­φέ­ρεια Τεσ­σά­ρων Εποχών. Καλω­σό­ρι­σες Φλώρα στη “Συμ­μα­χία μας”, καλή επι­τυ­χία!».

Στο πολι­τικό της μήνυμα η Φλώρα Δαμίγου ανα­φέ­ρει:

«Ως ενεργή πολίτης του νησιού μου και θέλο­ντας να κάνω ό,τι καλύ­τερο γι’ αυτό, απο­φά­σισα να ασχο­ληθώ με τα κοινά, πιο ενεργά.

Το μεγα­λύ­τερο πρό­βλημα στην Σαντο­ρίνη είναι οι υπο­δο­μές που δεν βελ­τιώ­νο­νται και καθυ­στε­ρούν την εξέλιξή της. Δυστυ­χώς οι προη­γού­με­νες περι­φε­ρεια­κές αρχές δεν έδωσαν έμφαση στα μεγάλα ζητή­ματα που ταλα­νί­ζουν το νησί μας, με απο­τέ­λε­σμα η Σαντο­ρίνη να αντι­με­τω­πί­ζει σήμερα σοβαρά προ­βλή­ματα υπο­δο­μών, στο οδικό δίκτυο, στο λιμάνι, σε χωριά που έχουν υποστεί ζημιές από κατο­λι­σθή­σεις βράχων και επι­πλέον η έλλειψη οργά­νω­σης είναι φανερή σε πολλούς βασι­κούς τομείς της καθη­με­ρι­νό­τη­τας.

Στόχος είναι να ανα­δεί­ξουμε την Σαντο­ρίνη που αγα­πή­σαμε και αγαπάμε! Και να κάνουμε την καθη­με­ρι­νό­τητα των πολιτών όσο γίνεται καλύ­τερη όχι μόνο στη Σαντο­ρίνη αλλά και στην Σίκινο, στην Ανάφη, στην Φολέ­γαν­δρο και στην Ιο μας, που ενώ βρι­σκό­μα­στε στο 2019 , τα νησιά αυτά παρα­μέ­νουν παρα­με­λη­μένα κι ακόμα και σήμερα αντι­με­τω­πί­ζουν ουσιώδη προ­βλή­ματα εξαι­τίας της ανε­παρ­κούς κάλυψης ακτο­πλοϊ­κών δρο­μο­λο­γίων και της πλημ­με­λούς ιατρι­κής φρο­ντί­δας των κατοί­κων, λόγω των κενών θέσεων στις δομές υγείας!

Απο­φά­σισα να πορευτώ μαζί με τον κ. Μανώλη Γλυνό σε αυτές τις εκλογές, γιατί πάνω από όλα μας έδειξε ότι νοιά­ζε­ται για τον άνθρωπο και για την καθη­με­ρι­νό­τητά του, και με όραμα ένα καλύ­τερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας, θέλω να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνά­μεις, πολε­μώ­ντας τα

προ­βλή­ματα που αντι­με­τω­πί­ζουμε και διεκ­δι­κώ­ντας όλα όσα δικαιού­μα­στε!!!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεν­νή­θηκε, μεγά­λωσε και ζει στην Σαντο­ρίνη.

Από μικρή ασχο­λή­θηκε με τον αθλη­τι­σμό και τα πολι­τι­στικά δρώμενα στο νησί.

Σπού­δασε λογι­στικά και γραμ­μα­τέας εμπο­ρι­κού κύκλου. Εργά­στηκε σε λογι­στή­ρια και μεγάλες εται­ρείες για αρκετά χρόνια.

Στη συνέ­χεια και μέχρι σήμερα, δρα­στη­ριο­ποιεί­ται επαγ­γελ­μα­τικά στην οικο­γε­νειακή επι­χεί­ρηση ενοι­κια­ζό­με­νων κατα­λυ­μά­των.

Εχει μια κόρη 11 ετών.

Από το Γραφείο Τύπου

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.