Ειδήσεις

Πρώτη συνάντηση του Περιφερειάρχη με τη νέα Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ τμ. Δωδ/σου

Ο Περιφερειάρχης τόνισε την προσήλωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη συνεργασία με τους θεσμικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς του τόπου

Σε συνέχεια της καλής και γόνιμης συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το ΤΕΕ τμ. Δωδ/σου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, η πρώτη συνάντηση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου με την νέα Διοικούσα Επιτροπή του επιστημονικού φορέα.

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα στο γραφείο του Περιφερειάρχη, συμμετείχαν τα μέλη Διοικούσας Επιτροπής, Γιάννης Γλυνός, Πρόεδρος, Αντώνης Γαννικουρής, Αντιπρόεδρος, Κώστας Τρέχας, Γραμματέας, Ιάκωβος Γρύλλης, Μάρθα Παπαμανώλη, Ανδρέας Γιαννακόπουλος και Χάρης Γιαλλουρίδης καθώς και ο Τεχνικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Νίκος Οικονόμου.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε την προσήλωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη συνεργασία με τους θεσμικούς επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς και στη λογική αυτή, ζήτησε τη συνδρομή του ΤΕΕ τμ Δωδ/σου σε δύο θέματα για τα οποία υπάρχει ανοιχτή μια συζήτηση από το παρελθόν. Ειδικότερα, για την θωράκιση των νησιών από τα πλημμυρικά φαινόμενα καθώς και για την προγραμματική συνεργασία που αφορά στην στήριξη και αναβάθμιση της λειτουργίας του Κτηματολογίου.

Στην διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν και δύο νέα ζητήματα, των δασικών χαρτών και της οριοθέτησης αρχαιολογικών χώρων.

Για το ζήτημα των δασικών χαρτών, που προβληματίζει έντονα και το ΤΕΕ τμ. Δωδ/σου, ο Πρόεδρός του κ. Γιάννης Γλυνός ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη πως είναι μεταξύ των θεμάτων άμεσης προτεραιότητας για τη νέα διοίκηση και για το λόγο αυτό εξετάζεται η σύσταση ομάδας εργασίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου