Ειδήσεις

Συγκρότηση πρωτοβάθμιων πειθαρχικών συμβουλίων

Στη συγκρότηση των πρωτοβάθμιων πειθαρχικών συμβουλίων για τον έλεγχο παραβάσεων δικηγόρων προέβη χθες με κλήρωση το Εφετείο Δωδεκανήσου, ορίζοντας δύο τμήματα που θα επιλαμβάνονται υποθέσεων σε Ρόδο και Κω.

Υποψήφια μέλη των πειθαρχικών συμβουλίων είναι δικηγόροι, που έχουν συμπληρώσει δεκαπενταετή δικηγορία και επίτιμοι δικηγόροι, που έχουν διακριθεί εξαιρετικά κατά τη διάρκεια της ενεργούς δικηγορίας τους τόσο για τις επαγγελματικές τους ικανότητες όσο και για την επαγγελματική τους συμπεριφορά.

Δεν μπορούν να είναι μέλη των πειθαρχικών συμβουλίων όσοι τελούν σε αναστολή, όσοι είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και όσοι έχουν καταδικασθεί αμετάκλητα σε οποιαδήποτε πειθαρχική ποινή, πλην της προειδοποίησης και της επίπληξης.
Καθήκοντα προέδρου κάθε πειθαρχικού συμβουλίου ασκεί το μέλος του, που έχει κληρωθεί, με τα περισσότερα χρόνια ενεργούς δικηγορίας.
Από την κλήρωση προέκυψαν οι ακόλουθοι:

A’ Tμήμα
Τακτικά μέλη
1) Πέρρος Νικόλαος
2) Σαλαμαστράκης Δημήτριος
3) Κοκκάρη Δέσποινα
4) Παντελίδης Ιωάννης
5) Χατζηπέτρος Αθανάσιος
Αναπληρωματικά μέλη
1) Μπακαλούμας Εμμανουήλ
2) Πάππου Αθανασία
3) Κυπραίος Κωνσταντίνος
4) Παρασκευάς Στέργος
5) Σακέλλης Μιλτιάδης
Β’ Τμήμα
Τακτικά μέλη
1) Στρατής Στέφανος
2) Κουμπιάδης Ιωάννης
3) Φιλίππου Γεώργιος
4) Ιωαννίδης Φρίξος
5) Μπαλαλής Ιωάννης
Αναπληρωματικά μέλη
1) Χαρίτος Ιωάννης
2) Μοράρης Γρηγόριος
3) Παπαθεοδωράκη Λυγία
4) Παπαγεωργίου Θεόδωρος
5) Καρδούλιας Δημήτριος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου