Την Κυριακή στις 15:00 ο Α.Σ. Ρόδος θα φιλοξενηθεί στο «Π. Σαλπέας» από την ομάδα του ΑΠΟ Κερατσίνι για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Τα «ελάφια» μετά από την ευρεία νίκη τους με σκορ 6-1 σε βάρος του Πέλοπα Κιάτου, θα επιδιώξουν να προσθέσουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στη συλλογή τους, για να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά, αναγνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν.
Η προετοιμασία των «πρασίνων» της πόλης μας, συνεχίστηκε χθες το μεσημέρι στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όπως και ασκήσεις ταχυτήτων.
Ο Τίμος Καβακάς αντιμετωπίζει δύο προβλήματα, καθώς ο Σταμάτης Καντιμοίρης νιώθει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική από το παιχνίδι με τον Πέλοπα όπου έγινε αλλαγή και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής κρίνεται αμφίβολη, ενώ ο Άκης Καμπούρης ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο εδώ και ημέρες και δεν υπολογίζεται ενόψει ΑΠΟ Κερατσίνι.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένου και του Ανδρέα Μκρτσιάν που εξέτισε την ποινή του, προκειμένου ο Τίμος Καβακάς να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, θα συνεχιστεί σήμερα και πάλι στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η αποστολή του Α.Σ. Ρόδος θα αναχωρήσει για την Αθήνα το πρωί της Κυριακής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ