Με την παρούσα διοίκηση και με επικεφαλής τον Μιχάλη Αντώνογλου, θα πορευτεί στην συνέχεια της σεζόν 2017-2018 η ομάδα της ΑΕΡΑ, καθώς απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου η αγωγή που είχαν καταθέσει τέσσερα πρόσωπα.
Συγκεκριμένα την αγωγή κατά των «ερυθρόλευκων» είχαν καταθέσει οι Ιωάννης Μακρής του Μιχαήλ, Ιωάννης Κουμνάκης του Χρήστου, Ιωάννης Καλογήρου του Φιλίππου και Νικόλαος Χαρτερός του Σταμάτιου, με την οποία ζητούσαν την ακύρωση της γενικής συνέλευσης και των εκλογών του συλλόγου, που έγιναν στις 31/7/2016.
Οι ενάγοντες επικαλέστηκαν έννομο συμφέρον, καθώς μεταξύ άλλων, παρότι είναι μέλη του συλλόγου, δεν προσκλήθηκαν στην γενική συνέλευση και τις εκλογές.
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου που εκδίκασε την υπόθεση, αποφάσισε την απόρριψη της αγωγής, καθώς στα στοιχεία που εξέτασε, αποδείχθηκε ότι οι ενάγοντες δεν ήταν μέλη του συλλόγου σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο κατάλογο μελών από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις 22/7/2016, γι’ αυτό και δεν είχαν κανένα δικαίωμα να στραφούν κατά του Δ.Σ. της ΑΕΡΑ.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Αφαντενοί:
«Το Δ. Σ. της Α. Ε. Ρ. Α. ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι «κέρδισε» τη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει κάποιοι γνωστοί – άγνωστοι κατά του κύρους των εκλογών του συλλόγου, το καλοκαίρι του 2016».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ