ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντώνης Καμπουράκης: Ακόμη πιο βαρύ το πένθος για τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελλάδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Δή­λω­ση του Δη­μάρ­χου Ρόδου Αντώ­νη Κα­μπου­ρά­κη και Προ­έ­δρου ΠΕΔ Ν.Α:

Ακόμη πιο βαρύ το πέν­θος για τις Ένο­πλες Δυ­νά­μεις και την Ελ­λά­δα, καθώς απο­δεί­χθη­κε τε­λι­κά διπλή, η απώ­λεια των πι­λό­των της Πο­λε­μι­κής μας Αε­ρο­πο­ρί­ας.

Συλ­λυ­πού­μα­στε και την οι­κο­γέ­νεια του Σμη­να­γού Ευ­στά­θιου Τσι­τλα­κί­δη, μαζί με αυτή τού Υπο­σμη­να­γού Μά­ριου-Μι­χα­ήλ Του­ρού­τσι­κα, τι­μού­με τη Θυσία τους κι ανα­λο­γι­ζό­μα­στε το μέ­γε­θος της ευ­θύ­νης μας, να μεί­νει η μνήμη τους αιώ­νια, σε μια Πα­τρί­δα Ελεύ­θε­ρη και Πε­ρή­φα­νη.

Όπως ακρι­βώς τη θέ­λη­σαν και θυ­σιά­στη­καν γι’ αυτή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.