Ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης αλλά και του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση εξαπέλυσε από την Φθιώτιδα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης –παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη- και στρέφοντας εκ νέου το βλέμμα του στα σενάρια περί παρεμβάσεων στον κανονισμό της Βουλής ώστε να αποδοθεί καθεστώς πολιτικού αρχηγού στους Πάνο Καμμένο και Σταύρο Θεοδωράκη υποστήριξε:

«Από το κοινοβούλιο αναδύεται μια δυσωδία, όσα έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες μόνο αηδία προκαλούν στους πολίτες. Ψηφίστηκε όπως ψηφίστηκε η συμφωνία των Πρεσπών και η ΝΔ είναι απέναντι. Ενοχλημένοι δεν είναι μόνο οι Μακεδόνες αλλά όλοι οι Έλληνες».

«(…) Βλέπουμε απίστευτες ραδιουργίες στη Βουλή για να μείνει λίγο ακόμη περισσότερο στην καρέκλα ο κ. Καμμένος. Το μεσημέρι της Δευτέρας υπάρχει μια συνεδρίαση στη Βουλή για αυτό. Ο Καμμένος εκβιάζει τον Τσίπρα, ο κ. Τσίπρας είναι ένας κακός πρωθυπουργός γιατί είναι εκβιαζόμενος και ενδίδει στους εκβιασμούς του κ. Καμμένου», υπογράμμισε στη συνέχεια.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την εκτίμησή του ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές στις 26 Μαΐου, και κάλεσε τη ΝΔ να βάλει τα δυνατά της ώστε να πείσει τους πολίτες «ότι ο κ. Τσίπρας είναι ένας κακός πρωθυπουργός».

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως η μόνη παράταξη που έχει σχέδιο για τη χώρα είναι η Νέα Δημοκρατία. «Δεν είμαστε το ίδιο, εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας», είπε στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης και υποστήριξε πως η ΝΔ άντεξε κατά τη διάρκεια του μνημονίου, την ώρα που άλλες παρατάξεις διαλύθηκαν.

Αφού απηύθυνε κάλεσμα προς τους ψηφοφόρους που εγκατέλειψαν τη ΝΔ να επιστρέψουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστήριξε πως «η σημερινή Νέα Δημοκρατία, είναι διαφορετική, είναι ανανεωμένη, μιλά και στο μυαλό και στη καρδιά συμπολιτών μας».

πηγή newpost.gr

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ