Ειδήσεις

Συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας για τη μεταφορά ασθενών από νησιά του Αιγαίου

Δεκατρείς ασθενείς, ανάμεσά τους επτά παιδιά, μεταφέρθηκαν με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας κυρίως σε νοσοκομεία της Αθήνας από νησιά του Αιγαίου, τα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες πέντε γιορτινές ημέρες, περιλαμβανομένων της παραμονής του νέου έτους και της Πρωτοχρονιάς. Τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα συμπλήρωσαν 18,1 ώρες πτήσης στη διάρκεια επτά αποστολών.

Ειδικότερα:

– Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου ένα αεροσκάφος C-130 μετέφερε δύο ασθενείς και ένα παιδί από τη Λέσβο και τη Σαντορίνη στην Ελευσίνα και ένα ελικόπτερο Super Puma έναν ασθενή από την Κω στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

– Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου ένα αεροσκάφος C-130 μετέφερε ένα παιδί από τη Λέσβο στην Ελευσίνα και ένα ελικόπτερο Super Puma έναν ασθενή από την Κάλυμνο στο Ηράκλειο.

– Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου ένα αεροσκάφος C-27J μετέφερε δύο νεογνά από τα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη στην Ελευσίνα.

-Την παραμονή του νέου έτους ένα αεροσκάφος C-130 μετέφερε έναν ασθενή, δύο νεογνά και ένα παιδί από τη Σάμο και τη Ρόδο, στην Ελευσίνα.

-Την Πρωτοχρονιά ένα αεροσκάφος C-27J μετέφερε έναν ασθενή από τη Μύκονο στην Ελευσίνα.

Οι ασθενείς παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου