ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Παστίδας: «Σταματήστε να ενοχλείτε ποδοσφαιριστές μας»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ

Με ανα­κοί­νωση που εξέδωσε ο Αστέρας Παστί­δας, ζήτησε από σωμα­τεία να στα­μα­τή­σουν να ενο­χλούν ποδο­σφαι­ρι­στές του και όσοι ενδια­φέ­ρο­νται για αθλητές του να απευ­θυν­θούν στην διοί­κηση του συλ­λό­γου.

Ανα­λυ­τικά:

«Με τον νέο χρόνο θέλουμε να ζητή­σουμε από ορι­σμένα σωμα­τεία να στα­μα­τή­σουν να ενο­χλούν ποδο­σφαι­ρι­στές της ομάδας μας.

Ο Αστέρας έχει διοί­κηση και όσοι το επι­θυ­μούν, θα πρέπει πρώτα να απευ­θυν­θούν σε εμάς.

Δεν μπαί­νουμε στον κόπο να μιλή­σουμε ονο­μα­στικά, αλλά αν συνε­χι­στεί η ίδια κατά­σταση θα ανα­γκα­στούμε να το κάνουμε.

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία, χαρά και ευτυχία».

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», ποδο­σφαι­ρι­στές των Παστι­δε­νών βρί­σκο­νται στο στό­χα­στρο των ΓΑΣ Ιάλυσος και Διαγόρα για την ενί­σχυση της ομάδας των Νέων.

Συγκε­κρι­μένα στο στό­χα­στρο των «τοξο­βό­λων» βρί­σκο­νται δύο ποδο­σφαι­ρι­στές και του «γηραιού» ένας ποδο­σφαι­ρι­στής, με τις επαφές να βρί­σκο­νται σε προ­χω­ρη­μένο στάδιο και άμεσα ανα­μέ­νο­νται οι εξε­λί­ξεις.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.