Ειδήσεις

Το νέο δσ του Συλλόγου Δωδεκανήσιων Φοιτητών Αθήνας Πειραιά

”Στα πλαίσια της συνέχειας του οράματος που πριν δυο χρόνια είχαν Δωδεκανήσιοι φοιτητές, ένα όραμα που θα ένωνε όλους τους συντοπίτες φοιτητές που σπουδάζουν στην Αθήνα και στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τον Σύλλογο Δωδεκανήσιων Φοιτητών Αθήνας Πειραιά. Η εκλογική διαδικασία θεωρείται επιτυχημένη, καθώς η συμμετοχή ήταν μεγάλη πάρα τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την συγκεκριμένη ημέρα.
Μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας και την καταμέτρηση των ψήφων, οι νεοεκλεγέντες προχώρησαν στην σύσταση του νέου Δ.Σ. με μυστική ψηφοφορία,  υπό την Προεδρία του μέλους του Κώστογλου Αιμιλια-Μαρία.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας είναι τα εξής:
Πρόεδρος: Μπαριανάκης Μενέλαος-Στυλιανός
Αντιπρόεδρος Α΄: Περίδης Βασίλειος
Αντιπρόεδρος B΄: Καλαποδάκης Σπυρίδων
Γενικός Γραμματέας: Πέθακας Βασίλειος
Ειδικός Γραμματέας: Αυγουλλά Ελένη
Εκπρόσωπος Τύπου: Υψηλάντης Αναστάσιος-Παναγιώτης
Ταμίας Α΄: Χωραφίτης Μιχαήλ-Τσαμπίκος
Ταμίας Β΄: Κουκουβάς Γεώργιος-Νεκτάριος
Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων Α’: Σαββαϊδης Λεόντιος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Β’: Σκουφεζής Βασίλειος
Υπεύθυνος Χώρου: Βούλγαρη Στυλιανή
Υπεύθυνος Διαχείρισης Διαδικτυακής Σελίδας: Νικολάου Νικόλαος
Το νέο Δ.Σ. ήδη έχει αρχίσει τις διαβουλεύσεις για την πραγματοποίηση αρκετών δραστηριοτήτων φιλανθρωπικού χαρακτήρα και μη, που κέντρο τους θα έχουν τα Δωδεκάνησα και τους κατοίκους της.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. Αντώνη Παπαπαύλου για την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας, καθώς και για την καθοριστική συμβολή του.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους Δωδεκανήσιους που έδωσαν το παρόν ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου